""

OLUTTA OMALLA ETIKETILLÄ

Saamme silloin tällöin tiedusteluja oman oluen tekemisestä yrityksille tai yhteisöille. Mielellämme näitä teemme, alla tietoa siitä miten homma toimii.

Tarjoamme kahta vaihtoehtoa:

1. Valitaan jokin olemassa oleva tuote, johon suunnitellaan oma etiketti.
2. Suunnitellaan yhdessä kokonainen uniikki oluterä omine etiketteineen.

Saamme paketoitua oluet myös 4-päkkiin tai 6-päkkiin

1. OMA ETIKETTI TUOTANNOSSA OLEVAAN TUOTTEESEEN

Olut omalla etiketillä on erinomainen ja erilainen liikelahja. Helppo ja nopea tapa saada omaa brändiä ja ilmettä yrityksen liikelahjaksi, mihin vain juhliin, tilaisuuksiin tai vaikka baarin valikoimaan.

Etikettien suunnittelu voidaan toteuttaa graafikkomme avustuksella pienin muutoksin tai kokonaisuudessaan. Esimerkiksi valmista pohjaa käyttäen lisätään etikettiin logo ja oluen nimi. Meiltä saatte etikettiin tarvittavat suunnitteluspeksit ja mallietiketin (koko, lain vaatimat tiedot, jne.) mikäli päädytte omaan suunnitteluun. Me huolehdimme siitä eteenpäin painatuksesta ja muista käytännön toimenpiteistä, kunhan materiaali on valmiina.
Pienin tilauserä on 240 0,33L pulloa eli 10 laatikkoa, per etiketti, suurempikin toimituserä tietenkin onnistuu. Toimitusaika on noin 4 viikkoa tilauksesta. Kysy lisää, jos haluat oluet pakattuna joko 4-päkkiin omilla grafiikoilla tai 6-päkkiin Kiiski grafiikoilla!

REFERENSSEJÄ

2. KOKONAAN OMA UNIIKKI OLUT

Suunnitellaan yhdessä, minkälainen olut on toiveena ja me laadimme reseptin. Valmistamme reseptistä pilottierän n.40L, Valmista olutta maistellaan ja reseptiä viilataan tarvittaessa. Pilotteja tehdään tarvittaessa useampi, kunnes tuote on kunnossa ja asiakas on tyytyväinen.

Tilaajalla on mahdollisuus osallistua oluen valmistamiseen muutaman henkilön voimin, tästä saa hyvää materiaalia vaikkapa sosiaalisessa mediassa jaettavaksi ja hyviä muistoja. Keittokoko on noin 1000 litraa, erästä tulee noin n.100 laatikkoa eli n.2000 pulloa olutta, se on kaksi lavallista karkeasti. Olut säilyy ainakin 12 kk pullotuksesta. Ikävä kyllä meillä on rajalliset tilat oluen varastointiin, joten toimitus on koko satsi kerralla.
Uniikin oluen lisäkustannuksiin tulee rekisteröinti Palpaan sekä tarvittavat laboratorio mittaukset.

TOIMITUS JA HINTA

Lopullinen hinta määräytyy tilausmäärästä, olutreseptistä, etiketin suunnittelu tarpeesta ja kuljetus tarpeesta. Myynti onnistuu oman myymälän kautta yksityisille, yhteisöille sekä yrityksille.

KIINNOSTUITKO? KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ!

Pasi Kiiskinen
pasi@panimokiiski.fi050 5098030
Panimo Kiiski Oy
Vanha Pornaistentie 5
04600 Mäntsälä
TAKAISIN ETUSIVULLE