""

PANIMOMME

Valmistamme oluemme ”Maltaat Edellä”. Kaikki oluemme ovat suodattamattomia,
lisäaineettomia sekä pastöroimattomia. Maku puhukoon puolestaan.

""

Kaksi kaverusta ja yhteinen intohimo - Tuloksena erinomaiset oluet

Olimme valmistaneet olutta reilu viisi vuotta kotioloissa kun unelma oman käsityöläispanimon perustamisesta alkoi muhia vuonna 2015. Panimomme toimintasuunnitelmia ja reseptiikkaa on kehitelty siitä asti ja 2017 aika oli kypsä unelmien toteuttamiseen.

Liikeideamme on valmistaa korkealaatuisia, mutta kohtuuhintaisia käsityöläisoluita. Valmistamme oluemme mallaspohjaa kunnioittaen, jolloin puhtaat ja selkeät maut korostuvat. Valmistamme olutta puhtaimmillaan ja periaatteemme on, mitään lisäämättä mitään poistamatta. Kaikki oluemme ovat suodattamattomia, pastöroimattomia sekä lisäaineettomia täysmallasoluita. Mottomme on "Olutta Maltaat edellä".

Oluitamme saa sekä puolen litran lasipulloissa (20 kpl/laatikko) että 20 litran KeyKeg tynnyreissä. Kiiski-brändin lisäksi, sopimuksen mukaan, tuotteisiimme on mahdollista saada etiketit omalla brändillä.

Olemme ahkeria ja vastuuntuntoisia sekä uskomme pitkäjänteiseen tekemiseen. Panimomme arvoja ovat tuotteen ja palvelun laatu, kotimaisuus ja asiakaslähtöisyys.


Terveisin, panimon perustajat Pasi ja Janne

""
Keitto-osastona toimii höyrylämmitteinen 1000 litran mäskäys- ja keittokattila sekä mäskin siivilöinti- ja huuhtelukattilalla. Valmis vierre pumpataan Whirlpoolin, lämmönvaihtimen ja humalan eroittimen kautta käymistankkeihin.
""
Keittotason ohjauspaneelista säädellään ja kontrolloidaan mäskäys ja vierteen keittoprosessin, lämminvesisäiliön sekä jäähdytysjärjestelmän lämpötiloja. Tällä säädellään myös mäskäyskattilan ja huuhtelu/suodatuskattilan sekoittajia, sekä vierrepumppua että lämminvesisäiliön pumppua.
""
Panimo sijaitsee Mäntsälässä, poikkitien teollisuusalueella. Samaisessa tilassa aloitti toimintansa aikanaan Rekolan Panimo, nykyisin Fiskarsin Panimo.

Panimolaitteistot ovat puolalaisen Schulz Breweryn valmistamat, jonka tehdas sijaitsee Kiovassa, Ukrainassa. Keittokoko on 1000 litraa ja käymistankkien kapasiteetti on tällä hetkellä 12000 litraa.

HALUATKO TARKEMMAN ESITTELYN?

Voimme järjestää räätälöidyn kierroksen. Kysy lisää!

YHTEYSTIEDOT:

info@panimokiiski.fi
Pasi Kiiskinen
pasi@panimokiiski.fi050 5098030
Janne Ahola
janne@panimokiiski.fi050 5098031
y-2799079-6
Vanha Pornaistentie 5
04600 Mäntsälä
TAKAISIN ETUSIVULLE