S-BREWERY-PANIMOLAITTEISTO

Panimo Kiiski on Schulz-panimolaitteiston agenttijälleenmyyjä.

«S-BREWERY» -yhtiö on ravintola- ja teollisuuspanimoiden valmistaja, jonka emoyhtiö on «Schulz» Ukrainassa. Tähän päivään mennessä «Schulz» on toteuttanut yli 100 onnistunutta hanketta IVY-maissa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuodesta 2003 lähtien tehdas mahdollistaa mikro- ja teollisuuspanimoiden toimitukset tuotantokapasiteetilla 100-5000 litraa per keitto.

Vuosien varrella «Schulz» on laajentanut edustustot Puolaan («S BREWERY»), Venäjälle ja Kazakstaniin, joiden avulla voimme yksinkertaistaa yhteistyötä näillä alueilla toimivien asiakkaiden kanssa. Jokaisella edustuksella on ammattitaitoinen henkilökunta - insinöörit, teknologiat, panimot ja johtajat. Yksilöllinen lähestymistapa työhön ja edistykselliset näkemykset antavat meille mahdollisuuden luoda modernit ja luotettavat panimolaiteet.

Panimolaitteiden kokoonpanot on jaettu kolmeen osaan:

Minipanimot - kapasiteetti 100-500 litraa.
Suunniteltu asennettavaksi pubeihin, ravintoloihin, viihdekeskuksiin ja mikropanimoihin.

Teolliset panimot - kapasiteetti 1000-5000 litraa.
Suunniteltu oluentuottajille, tarkoituksena on myydä valmiit tuotteet kaupallisille verkostoille, ravintoloille tai muille asiakkaille.

Lisävarusteet 
Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden loppuun asti viritettyyn tuottavuuteen varustamalla panimon sellaisilla lisävarusteilla kuin sylinteri oluttankki, vaakataso oluttankki, keittolaitteet, humalalaitteet, mallasmyllyt ja paljon muuta. Kysy ihmeessä lisää!

Jos kiinnostuit laitteistosta – lähetä lisätieto pyyntö ja olemme yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

LAATU

Panimoiden valmistamisessa käytetään ukrainalaista hitsaustaitoa, sähkölaitteita Saksasta ja Etelä-Koreasta, sähkömoottorit ja pumput Italiasta ja panimo itse tuotetaan belgialaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta AISI 304 -materiaalista, jota suositellaan elintarviketeollisuuden laitteille.

Joustava
maksujärjestelmä

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen voimme jakaa maksut 10%: n maksuista ja sopia pidemmästä valmistusjaksosta, joka on varmasti sinulle helpompaa taloudellisesti.

Toimitus

Laitteiden toimittaminen mihin tahansa maailman osaan onnistuu. Meillä on edustustot Puolassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Kazakstanissa. Voit myös valita itse kuljetusyrityksen, jolla haluat järjestää kuljetuksen, ja järjestämme toimituksen.

Mitä tarjoamme

1) Mini-panimot avaimet käteen toimituksella 100-500L

«S-BREWERY» -Mini-panimo on täydellinen ratkaisu ravintolatoiminnan laajentamiseen ja kehittämiseen. Laitteella voidaan yhdistää ravintola tai baari ja toimiva panimo yhteen tilaan. Mini-panimolla voit tarjota asiakkaillenne käsityöolutta ja luoda ilmapiirin Euroopan parhaisiin perinteisiin suoraan ravintolassa. Laitteisto voisi toimia myös panimon pilottivälineistönä.

Tarkemmat tiedot

""
500 litran minipanimo.

2) Teollisuuden panimot avaimet käteen toimituksella 1000-5000L

«S-BREWERY» pystyy toimittamaan eri tuotantokapasiteetin panimoita, jonka kapasiteetit ovat 1000, 2000 ja 5000 litraa per keitto. Laitteistoilla on hyvä yhteensopivuus, joka mahdollistaa panimon modernisointiin ja laajentamiseen liittyvät työt mahdollisimman lyhyessä ajassa, sekä lisäyksikköjen käytön haluttaessa.

Tarkemmat tiedot

""
2500 litran minipanimo.

Lisävarusteet

HOP BOMB
Oluen kuivahumalointiin
Tarkemmat tiedot


HOPINATOR (Hop Rocket)
Oluen lisähumalointiin
Tarkemmat tiedot


SYLINTERI SÄILIÖ (Pysty)
Sylinterikartiosäiliö on pystysuora astia, jossa on jäähdytys- ja lämpöeristys "takki" ja säädettävät jalat. Irroitettava kansi ja painemittari.
Tarkemmat tiedot


PAINESÄILIÖ (Vaaka)
Paine säiliö on vaakasuora sylinterimäinen astia, jossa on kaarevat kannet.
Tarkemmat tiedot


MALLAS-MYLLY
Kapasiteetti 250-2000 kg tunnissa, joka on suunniteltu erityisesti pienpanimoiden tarpeisiin.
Tarkemmat tiedot

LISÄTIETOJA:

LUE LISÄÄ s-breweryn sivuilta

OTA YHTEYTTÄ:

Pasi Kiiskinen
pasi@panimokiiski.fiinfo@panimokiiski.fi+358 50 5098030
Panimo Kiiski Oy
Vanha Pornaistentie 5
04600 Mäntsälä
TAKAISIN ETUSIVULLE